+32 (0)52 42 49 16

Vacature:
Projectvoorbereider – Preventieadviseur niveau III (m/v)

Derde Construct uit het Oost-Vlaamse Wichelen is een toonaangevend bedrijf in de bouwsector (parkeerdaken, platte daken en omgevingswerken) en wil als niche-speler blijven doorgroeien in zijn markt. Omdat we overtuigd zijn dat succes gebaseerd is op een goede voorbereiding en dat kwaliteit niet enkel van toepassing is op de technische uitvoering zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor een dubbele functie:

Projectvoorbereider – Preventieadviseur niveau III (m/v)

Je functie is tweeledig:

> Projectondersteuning in de offerte- en uitvoeringsfase

Offertefase: Derde Construct kiest ervoor om al in de offertefase een degelijk voorbereid dossier uit te werken voor de klant. De meeste projecten worden door de klant aangeboden zonder architect of studiebureau. We zorgen dus zelf voor het uitwerken van een uitgebreid dossier. Hiervoor ga je ter plaatse om de nodige opmetingen te doen met af en toe het maken van een kleine sondering (eventueel ondersteund door een arbeider). Je tekent de plannen uit in Autocad zodat een degelijke meetstaat kan opgemaakt worden. In overleg met de zaakvoerder worden de verdere taken verdeeld (prijsvraag bij leveranciers, opmaak postenlijst,…).

Uitvoeringsfase: vermits je het dossier hebt voorbereidt, kan je de projectleider efficiënt ondersteunen bij de uitvoering op het vlak van uitvoeringstekeningen en bestellingen.

> Preventieadviseur – basis

Derde Construct hecht heel veel belang aan veiligheid. We organiseren op regelmatige basis opleidingen (o.a. VCA en EHBO). (Hijs)Machines en middelen worden periodiek gekeurd. We hebben de ambitie om alle middelen en procedures overzichtelijk te inventariseren. Hiervoor werd een softwarepakket aangekocht. De risicoanalyses voor de verschillende opdrachten zijn in kaart gebracht, maar moeten nog wat verfijnd worden. Je taak zal erin bestaan om dit allemaal overzichtelijk en efficiënt te inventariseren en organiseren. De zaakvoerder zal je hierin begeleiden. Het diploma ‘Preventieadviseur’ is niet noodzakelijk. De opleiding kan bij ons gevolgd worden.

Wie ben je?

  • Je hebt een hoger diploma in een bouwkundige richting of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je hebt logisch inzicht en een goede technische basiskennis.
  • Je kan vlot overweg met Autocad en MS Office.
  • Je denkt oplossingsgericht, hebt oog voor detail en kan zowel zelfstandig en als in team werken.
  • Je hebt een rijbewijs B.
  • Een basiskennis Frans is een pluspunt.
  • Een gezonde dosis humor wordt zeker geapprecieerd.

Wij bieden jou:

  • Je wordt begeleid zodat je je optimaal kan inwerken en groeien in de job (we organiseren permanente vorming).
  • Je kan aan de slag met een vast contract in een boeiende werkomgeving.
  • Wij bieden een marktconform loonpakket, inclusief extralegale voordelen.

Solliciteren

5 + 11 =

Benieuwd wat je toekomstige collega’s vinden van het werken bij Derde Construct? En hoe het er op de werven aan toe gaat?

Werken bij Derde Construct

Derde Construct: sinds 1995 bouwpartner van syndici en gebouwenbeheerders

Het bouwbedrijf Derde Construct NV uit het Oost-Vlaamse Wichelen is gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van parkeerdaken, vloeren en daken van ondergrondse parkeergarages, dakparkings, parkings op volle grond, platte daken, (dak)terrassen, esplanades, asfalterings- en omgevingswerken. Derde Construct werkt als aannemer voor de professionele markt: appartementsgebouwen, bedrijfsgebouwen, kantoorgebouwen, supermarkten, shoppingcenters, winkelcomplexen, hotels enz. Sinds 1995 krijgt de bouwfirma het vertrouwen van syndici, verenigingen van mede-eigenaren, vastgoed- en gebouwenbeheerders, architecten en aannemers. Derde Construct beschikt tevens over unieke expertise in België voor het leveren en plaatsen van duurzame asfaltaansluiting met bitumineuze voegband (TOK®-BAND SK) in de wegenbouw bij herstelling van het wegdek in asfalt. Het 25 man sterke team (een mix van ingenieurs en ervaren bouwvakkers) heeft kennis van zowel traditionele materialen als de meest vooruitstrevende technologieën inzake waterdichting. Karel Derde: “Focus op kwaliteit en service, oog voor detail, flexibiliteit, zorg voor het milieu en welzijn van de medewerkers, een goed uitgerust machinepark, transparant werken op maat van de bouwheer: deze sterke punten maken van onze KMO de specialist in platte daken en parkeerdaken op de Belgische markt.”